Direct bestellen!

Camping met wifi

Camping met wifi

 

Gaat u regelmatig kamperen met vrienden, familie of uw gezin? Dan heeft u vast ook al ondervonden dat een camping met wifi nog lang niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom bieden wij op kampeerwifi.nl een eenvoudige oplossing voor iedere internetgebruiker die regelmatig op vakantie gaat: de Kampeerwifi-Hotspot met bijbehorende data simkaart voor uw bestemming. Op deze manier kunt u ongestoord gebruik maken van wifi op uw vakantie. Of u nu een veelvuldig internetgebruiker bent of alleen af en toe uw inkomende mails wilt lezen, wij bieden voor iedereen een passende bundel aan.

Camping met wifiEen bundel aangepast op uw vakantiebestemming

 

Koopt u uw simkaart bij ons, dan kunt u uw bundel uiteraard op uw vakantiebestemming aanpassen. U kunt hierbij kiezen uit drie abonnementen: Europa (33 landen), Europa plus (Europa plus 15 belangrijke landen) en Wereldwijd (meer dan 100 landen over de hele wereld). Alle databundels hebben een geldigheidsperiode van 30 dagen. Bij het online bestellen van uw bundel kunt u zelf de startdatum van uw bundel instellen. Het is zelfs mogelijk om automatisch op te waarderen wanneer uw bundel vervalt.

Eenvoudiger kunnen we het niet maken

U hoeft niet meer naar een camping met wifi te zoeken, de meest simpele oplossing vindt u namelijk gewoon op kampeerwifi.nl. Bestel nu uw hotspot met bijbehorende simkaart online en profiteer van de vele voordelen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier en wij nemen eventuele onduidelijkheden graag voor u weg.

   Kampeerwifi     Contact